SMB Willems: uw professionele schoonmaakbedrijf in Opheusden

Zoekt u in Opheusden snel een professioneel schoonmaakbedrijf dat diverse reinigingsdiensten verricht? Schakel dan nu SMB Willems in. Onze expertise bevat het verrichten van specialistische reinigingsdiensten. U kunt hierbij denken aan een glasbewassing, plafondreiniging of trappenhuisreiniging. Wij beschikken over meer dan 40 jaar ervaring en hebben echte specialisten in huis die uw reiniging tot een goed resultaat kunnen brengen. Wij bieden onze brede schoonmaakwerken aan particulieren en ondernemers aan, maar ook aan overheden. Al vele scholen, kantoren, bouwbedrijven, woningcorporaties, zorginstellingen, sportverenigingen en recreatiebedrijven hebben voor onze service gekozen. Wilt u ook een specialistische reiniging laten verrichten in Opheusden? En wenst u hiervoor de professionals van SMB Willems in te schakelen? Neem dan nu contact met ons op.

Onze diverse schoonmaakdiensten

Wij hebben diverse schoonmaakdiensten die wij kunnen aanbieden. Denk aan een reiniging van uw woning of pand, alsmede het onderhoud hiervan. Wij verrichten deze werkzaamheden al jaren bij diverse particulieren, ondernemers en overheden in Opheusden. Wij kunnen de volgende diensten aanbieden, die wij hieronder voor u op een rijtje hebben gezet:

  • Gevel- en glasonderhoud, waarvan glasbewassing en gevel- en dakgootreiniging de meest voorkomende zijn.
  • Specialistische reiniging: hieronder vallen onder meer een trappenhuisreiniging, een plafondreiniging, een diepgaande schoonmaak na een ontruiming en het verwijderen van kauwgom.
  • Onderhoudsservice, waaronder bijvoorbeeld het elimineren en afvoeren van afval, het installeren van een nieuw keukenblok en net, strak schilderwerk.

Schoonmaakbedrijf Apeldoorn

Kwalitatief en betrokken schoonmaakbedrijf

Wij staan er in Opheusden bekend om een kwalitatief schoonmaakbedrijf te zijn dat eveneens maatschappelijk betrokken is. Wij werken elke dag weer aan een schonere maatschappij en leveren hier actief een bijdrage toe. Dit merkt u tevens aan de kwaliteit van onze schoonmaakdiensten. Maakt u ook de keuze voor SMB Willems, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • SMB Willems heeft de beschikking over een uitstekend milieumanagementsysteem. Hiermee ontlasten wij het milieu maximaal.
  • Wij hechten werkelijk waarde aan het menselijke aspect. Zo geven wij mensen met beperkingen kansen en ondersteunen wij diverse maatschappelijke projecten.
  • Wij werken volgens het MVO-principe (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).
  • Wij zijn aangesloten bij diverse brancheorganisaties voor schoonmaakbedrijven: OSB, VSR en het RAS.
  • Wij beschikken over een aantal keurmerken, waaronder het OSB-keurmerk. Verder houden wij ons geheel aan de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Schakel ons schoonmaakbedrijf in Opheusden in

Wenst u ook een specialistische reiniging voor uw woning of pand in Opheusden? Of wilt u deze eenmalig of periodiek laten onderhouden? Zet dan SMB Willems in en neem snel contact met ons op door te bellen naar 026-3891119 of een e-mail te sturen naar info@smbwillems.nl. Dan maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u op. Maak ook de keuze voor de beste specialistische reiniging die er voorhanden is in Opheusden en kies voor SMB Willems.

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.