Hulp nodig bij schoonmaakwerkzaamheden?

Wilt u graag een schoonmaakbedrijf in Oosterbeek inschakelen voor trappenhuisreiniging? Dan bent u bij SMB Willems op de juiste plek. Wij kunnen verschillende onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren in Oosterbeek. Maar wij kunnen u ook met diverse andere werkzaamheden helpen, denk bijvoorbeeld aan glasbewassing. Zo kunt u ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor ontruimingen en bieden wij u ook een speciale onderhoudsservice. Wij helpen u dan ook graag bij sloopwerkzaamheden, het afstomen van behang en het plaatsen van plinten.

Schoonmaakbedrijf Oosterbeek

Wij leveren kwaliteit

Of u nu de hulp van ons schoonmaakbedrijf in Oosterbeek inroept voor trappenhuisreiniging of schoonmaakonderhoud, wij leveren kwaliteit. Om deze kwaliteit te kunnen garanderen, zijn wij aangesloten bij verschillende organisaties en is ons schoonmaakbedrijf in het bezit van verschillende certificaten en keurmerken. Zo beschikken wij over het OBS-keurmerk. Dit keurmerk wordt alleen aan bedrijven gegeven die kwaliteit garanderen en financieel betrouwbaar zijn. U bent in Oosterbeek er dan ook van verzekerd dat u een professioneel bedrijf inschakelt dat kwaliteit levert.

Daarom kiest u ons schoonmaakbedrijf in Oosterbeek

Waarom zou u kiezen voor SMB Willems voor de uitvoering van uw schoonmaakwerkzaamheden? U kiest voor ons, omdat:

  • Wij al meer dan 45 jaar werkzaam zijn als schoonmaakbedrijf
  • U bij ons terechtkunt voor verschillende schoonmaakdiensten en andere vormen van dienstenverlening in Oosterbeek
  • Uw wensen en uw behoeften centraal staan bij ons
  • Wij rekening houden met het milieu, maar ook met menselijke aspecten zowel binnen als buiten het bedrijf
  • Ons bedrijf in het bezit is van verschillende keurmerken en certificaten

Wilt u meer informatie?

Heeft u nog een vraag voor ons over wat ons schoonmaakbedrijf op het vlak van specialistische reiniging voor u kan doen in Oosterbeek? Of wilt u graag meer informatie over glas- en gevelonderhoud? In beide gevallen kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen dat u op onze site vindt. Ook kunt u een e-mail naar info@smbwillems.nl zenden. Onze medewerkers reageren dan zo spoedig mogelijk. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 026-3891119. Wat mag ons schoonmaakbedrijf in Oosterbeek voor u doen?

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.