SMB Willems: uw specialistische schoonmaakbedrijf in Nijmegen-Noord

Heeft u in Nijmegen-Noord een (bedrijfs)pand waaraan een specialistische reiniging nodig is? Denk bijvoorbeeld aan glasbewassing, een trappenhuisreiniging of een plafondreiniging? SMB Willems heeft talrijke ervaren specialisten in dienst voor elke specialistische reiniging. Nochtans gaat het om een breed scala aan schoonmaakwerkzaamheden waarvoor u als ondernemer, overheid of particulier ons kunt inschakelen. In de meer dan veertig jaar die wij reeds actief zijn in de schoonmaakwereld hebben we al vele bouwbedrijven, onderwijsinstellingen, kantoren, woningcorporaties, zorginstellingen, sportverenigingen en recreatiebedrijven tevreden gesteld. Wilt u ons inschakelen voor het uitvoeren van specialistische reiniging in Nijmegen-Noord, dan bent u ervan verzekerd dat dit door SMB Willems uitstekend wordt opgepakt. Neem gerust contact voor meer informatie.

Grote diversiteit aan schoonmaakdiensten

Als veelzijdig schoonmaakbedrijf reinigt en onderhoudt SMB Willems al jarenlang panden van ondernemers, overheden en particulieren in Nijmegen-Noord. Hieronder vindt u een overzicht met onze services in drie categorie├źn:

  • Gevel- en glasonderhoud, waarvan glasbewassing en gevel- en dakgootreiniging de meest voorkomende zijn.
  • Specialistische reiniging: hieronder vallen onder meer een trappenhuisreiniging, een plafondreiniging, een diepgaande schoonmaak na een ontruiming en het onttrekken van kauwgom.
  • Onderhoudsservice, waaronder bijvoorbeeld het afvoeren van afval, het installeren van een nieuw keukenblok en keurig, strak schilderwerk.

Schoonmaakbedrijf Huissen

Kwaliteit met oog voor mens en maatschappij

Tot ver buiten Nijmegen-Noord staat SMB Willems te boek als een maatschappelijk betrokken schoonmaakbedrijf. Wij zien het als een schone zaak om aan de maatschappij een steentje bij te dragen. Intussen wordt de kwaliteit van onze werkzaamheden uiteraard gehandhaafd op topniveau. Zet u SMB Willems in, dan heeft u profijt van de volgende aspecten:

  • SMB Willems beschikt over een uitgekiend milieumanagementsysteem. Hiermee ontlasten we het milieu ten maximale.
  • Wij hechten werkelijk waarde aan het menselijke aspect. Zo geven we mensen met beperkingen kansen en ondersteunen we verschillende maatschappelijke projecten.
  • We werken overeenkomstig het MVO-principe (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).
  • Aangesloten bij diverse brancheorganisaties voor schoonmaakbedrijven: OSB, VSR en het RAS.
  • In het bezit van een aantal keurmerken, waaronder het OSB-keurmerk. Wij conformeren ons aan de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Neem contact op met ons schoonmaakbedrijf

Heeft u in Nijmegen-Noord behoefte aan specialistische reiniging? Of heeft u een klus met betrekking tot gebouwenonderhoud? Als u geïnteresseerd bent in de tarieven en werkwijze van SMB Willems, neem dan gerust contact met ons op. Bel 026-3891119 of stuur een e-mail naar info@smbwillems.nl. Dan verstrekken we u snel meer informatie en een offerte voor de door u gewenste specialistische reiniging door SMB Willems in Nijmegen-Noord.

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.