SMB Willems heeft in december ruim 200 microvezeldoeken gedoneerd voor kerstpakketten die in Arnhem worden uitgedeeld aan inwoners die weinig te besteden hebben. Collega Robert Frederiks is vrijwilliger bij twee van dit soort initiatieven in Arnhem en vroeg SMB Willems om hulp.

In Arnhem worden pakketten door Kerstpakketten 026 samengesteld voor mensen met een minimum inkomen. In de kerstpakketten zitten houdbare etenswaren, diervoeding, schoonmaakproducten en producten voor persoonlijke verzorging. Zo ontvangen mensen die weinig te besteden hebben rond de feestdagen toch een extraatje met praktische boodschappen. De groep Bruisend Malburgen doneert spullen aan gezinnen die het niet breed hebben. Van voedsel tot speelgoed en kleding, alles wordt ingezameld en gegeven aan mensen die dit hard nodig hebben.

Deze mooie initiatieven en collega’s die zich voor hiervoor vrijwillig inzetten, steunen we graag. Voor wie elke euro moet omdraaien, komen schoonmaakproducten vaak niet op de eerste plek. Een kleine donatie kan daardoor al veel betekenen. Meer weten, doneren of zelf gebruik maken van deze initiatieven? Bezoek de Facebook-groepen Kerstpakketten 026 en Bruisend Malburgen.

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.