In 1999 kwam Mehrije bij SMB Willems in dienst als schoonmaakmedewerkster. Ondertussen, 25 jaar later, werkt ze nog steeds bij ons bedrijf. Wat een bijzonder jubileum! Mehrije werd dan ook feestelijk verrast door rayonmanagers Willem en Jill en de directie. Willem: “Ik ben erg blij met Mehrije in mijn team. Ze werkt altijd hard.” Nogmaals gefeliciteerd, Mehrije!

25 jaar bij één werkgever is een lange tijd. Wat motiveert jou elke dag weer op je werk bij SMB?

“Ik vind het leuk om schoon te maken. Actief bezig zijn is echt iets voor mij. Ik ben een harde werker, ik ben nooit ziek. Ik wil altijd lekker aan de slag gaan. Dat maakt dat ik er elke dag weer met plezier naar mijn werk ga.”

Is er na al die tijd nog iets wat je graag zou willen leren?

“Misschien in de toekomst. Dat weet ik nog niet zo goed. Op dit moment zit ik hier prima op mijn plek.”

Waar ben je het meest trots op?

“Het meest op mezelf. Ik doe het goed. Maar eigenlijk ben ik trots op iedereen in dit bedrijf. Voordat ik hier werkte, kende ik Petra al. Op haar ben ik trots. En ook op de rest van de directie, dus op Rinus, Marga en Tim. Ik ben heel dankbaar dat ze me geholpen hebben met de Nederlandse taal. Dat vergeet ik nooit meer. En laat ik vooral mijn rayonmanager Willem niet vergeten. Op hem ben ik ook trots. Hij regelt alles voor mij.”

Kan je je het leukste moment op je werk herinneren?

“Ja, dat is niet zo moeilijk, want dat is nu! Ik heb vroeger ook leuke momenten gehad, maar dit is het hoogtepunt. Ik voel me nu echt gewaardeerd.”

Heb je na al die jaren een jaren een speciale band opgebouwd met opdrachtgevers of met je rayonmanagers?

“Jazeker. Ze kennen me goed. Zowel mijn opdrachtgevers als SMB Willems behandelen me met respect. En met Willem heb ik een goede band. Zoals ik al zei: als ik om iets vraag, regelt hij het direct.”

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.