SMB Willems: uw professionele schoonmaakbedrijf in Malden

Zoekt u in Malden snel een professioneel schoonmaakbedrijf dat diverse reinigingsdiensten verricht? Schakel dan direct SMB Willems in. Wij verrichten specialistische reinigingsdiensten. Denk hierbij aan glasbewassing, een trappenhuisreiniging of een plafondreiniging. Ons bedrijf beschikt over ruim 40 jaar ervaring en vakkundige specialisten die uw specifieke reiniging tot een perfect eindresultaat brengen. Onze schoonmaakwerkzaamheden zijn breed en bieden wij aan zowel ondernemers, overheden als particulieren aan. Al diverse scholen, kantoren, bouwbedrijven, woningcorporaties, zorginstellingen, sportverenigingen en recreatiebedrijven hebben met tevredenheid gebruik gemaakt van onze reinigingsdiensten. Wenst u ons ook in te zetten voor het uitvoeren van een specialistische reiniging in Malden, dan kunt u ervan op aan dat SMB Willems uw reiniging met zorg volbrengt. Neem contact op om SMB Willems direct in te schakelen.

Grote diversiteit aan schoonmaakdiensten

Wij zijn een veelzijdig schoonmaakbedrijf dat al jaren panden van ondernemers, particulieren en overheden reinigt en onderhoudt. Al vele klanten in Malden zijn u dan ook voorgegaan. SMB Willems biedt de volgende diensten aan, die wij hieronder voor u uiteen hebben gezet:

  • Gevel- en glasonderhoud, waarvan glasbewassing en gevel- en dakgootreiniging de meest voorkomende zijn.
  • Specialistische reiniging: hieronder vallen onder meer een trappenhuisreiniging, een plafondreiniging, een diepgaande schoonmaak na een ontruiming en het verwijderen van kauwgom.
  • Onderhoudsservice, waaronder bijvoorbeeld het elimineren en afvoeren van afval, het installeren van een nieuw keukenblok en net, strak schilderwerk.

Kwaliteit en betrokkenheid

In Malden en omgeving staan wij bekend als een maatschappelijk betrokken schoonmaakbedrijf. Onze taak omvat dan ook het bijdragen aan een schonere maatschappij, waarvoor wij ons actief inzetten. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, wat ook terug te zien valt in onze werkzaamheden. Maakt u de keuze voor SMB Willems, dan hebben wij u de volgende voordelen te bieden:

  • SMB Willems heeft de beschikking over een uitgekiend milieumanagementsysteem. Hiermee ontlasten wij het milieu maximaal.
  • Wij hechten werkelijk waarde aan het menselijke aspect. Zo geven wij mensen met beperkingen kansen en ondersteunen wij diverse maatschappelijke projecten.
  • Wij werken volgens het MVO-principe (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).
  • Wij zijn aangesloten bij diverse brancheorganisaties voor schoonmaakbedrijven: Schoonmakend Nederland, VSR en het RAS.
  • Wij beschikken over een aantal keurmerken, waaronder het Keurmerk Schoon. Verder houden wij ons geheel aan de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Schakel ons schoonmaakbedrijf in Malden in

Heeft u een specifieke opdracht in Malden waarvoor u een specialistische reiniging wenst? Of wenst u gebouwonderhoud? Neem dan contact op met SMB Willems. Ook indien u meer wenst te weten omtrent onze tarieven en werkwijze, kunt u gerust contact met ons opnemen door te bellen naar 026-3891119 of een e-mail te sturen naar info@smbwillems.nl. Indien gewenst stellen wij dan een vrijblijvende offerte voor u op, zodat wij snel van start kunnen gaan met uw specialistische reiniging in Malden.

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.