SMB Willems: uw specialistische schoonmaakbedrijf in Lochem

Bent u voor uw pand in Lochem op zoek naar een bekwaam schoonmaakbedrijf? Bijvoorbeeld voor een specialistische schoonmaak, zoals glasbewassing of een trappenhuisreiniging? SMB Willems biedt u een breed scala aan schoonmaakwerkzaamheden. Ook voor reinigingstaken die het gevolg zijn van ontruimingen. U kunt als ondernemer of overheid bij ons terecht. In onze vier decennia jaar aan ervaring in de schoonmaakbranche hebben we talloze bouwinstanties, onderwijsinstellingen, woningcorporaties, kantoren, zorginstellingen en sport- en recreatieve organisaties naar tevredenheid voorzien van uitstekende schoonmaakwerkzaamheden. Heeft u mogelijk een opdracht voor ons in of rond Lochem? Neem dan contact met ons op, zodat u naar de mogelijkheden kunt informeren

Grote diversiteit aan schoonmaakdiensten

Als allround schoonmaakbedrijf heeft SMB Willems heel wat te bieden aan ondernemers en overheden in Lochem. Grofweg zou u onze diensten kunnen onderverdelen in de volgende drie categorieën:

  • Glas- en gevelonderhoud: onder andere uiteraard glasbewassing, maar ook gevel- en dakgootreiniging.
  • Specialistische reiniging, waaronder het verwijderen van kauwgom, een trappenhuisreiniging, een plafondreiniging en een grondige schoonmaak na ontruimingen.
  • Onderhoudsservice: het verwijderen en wegbrengen van afval, de installatie van een keukenblok of het vlekkeloos uitvoeren van schilderwerk.

Onderscheidend door medemenselijkheid en kwaliteit

SMB Willems is meer dan alleen een schoonmaakbedrijf. Wij hanteren een menselijke en milieubewuste manier van werken en geven kwaliteitsgaranties met verschillende keurmerken. Met het inzetten van SMB Willems voor uw schoonmaakopdracht in Lochem verzekert u zich dan van het volgende:

  • Werkend met een innovatief milieumanagementsysteem, waarmee we de ecologische voetafdruk bij onze werkzaamheden zo laag mogelijk weten te houden.
  • Het menselijke aspect is bij SMB Willems écht belangrijk: we bieden mensen met beperkingen kansen en ondersteunen diverse maatschappelijke projecten.
  • We werken volgens het MVO-principe (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).
  • Aangesloten bij verschillende brancheorganisaties voor schoonmaakbedrijven: Schoonmakend Nederland, VSR en het RAS.
  • We zijn in het bezit van verschillende keurmerken, waaronder het Keurmerk Schoon. Verder conformeren we ons aan de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Neem contact op met ons schoonmaakbedrijf

Heeft u in of rond Lochem een schoonmaakopdracht of een klus met betrekking tot gebouwenonderhoud? En bent u nieuwsgierig naar de werkwijze en tarieven van SMB Willems? Als u contact met ons opneemt, overhandigen we u zo snel mogelijk meer informatie of een offerte. Bel daarvoor naar 026-3891119 of stuur een e-mail naar info@smbwillems.nl. We staan te popelen u meer te vertellen over de door u gewenste specialistische reiniging. Ontdek snel wat ons schoonmaakbedrijf voor u in Lochem kan betekenen!

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.