SMB Willems: uw specialistische schoonmaakbedrijf in Lent

Heeft u in of nabij Lent een (bedrijfs)pand waar een specialistische reiniging gewenst of zelfs nodig is? Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld aan glasbewassing, een trappenhuisreiniging of een plafondreiniging? SMB Willems heeft vele ervaren specialisten in dienst die iedere specialistische reiniging tot goede resultaten laten leiden. Nochtans gaat het om uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden waarvoor u als ondernemer, overheid of particulier ons kunt inzetten. Denk aan bouwbedrijven, onderwijsinstellingen, kantoren, woningcorporaties, zorginstellingen, sportverenigingen en recreatiebedrijven. Wilt u ons inschakelen voor een specialistische reiniging in Lent, dan bent u er zeker van dat deze door SMB Willems uitstekend zal worden uitgevoerd. Als u hierover meer wilt weten, neem dan contact met ons op.

Grote diversiteit aan schoonmaakdiensten

Als allround schoonmaakbedrijf reinigt en onderhoudt SMB Willems al jarenlang panden van ondernemers, overheden en particulieren in Lent. Een overzicht van onze services onder in drie hoofdcategorieën:

  • Gevel- en glasonderhoud; glasbewassing en gevel- en dakgootreiniging zijn de meest voorkomende.
  • Specialistische reiniging, waaronder een trappenhuisreiniging, een plafondreiniging, een grondige schoonmaak na een ontruiming en het verwijderen van kauwgom.
  • Onderhoud service, waarbij u kunt denken aan het afvoeren van afval, het installeren van een nieuw keukenblok en het keurig aanbrengen van schilderwerk.

Kwaliteit met oog voor mens en maatschappij

Tot ver buiten Lent staat SMB Willems bekend als een maatschappelijk betrokken schoonmaakbedrijf. Al met al onderscheidt SMB Willems zich met de volgende aspecten:

  • SMB Willems werkt met een uitgekiend milieumanagementsysteem. Hiermee ontlasten we het milieu ten maximale.
  • Wij hechten werkelijk waarde aan het menselijke aspect. Zo bieden we mensen met beperkingen een kans op de arbeidsmarkt en ondersteunen we verschillende maatschappelijke projecten.
  • We werken conform het MVO-principe (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).
  • Aangesloten bij diverse brancheorganisaties voor schoonmaakbedrijven: Schoonmakend Nederland, VSR en het RAS.
  • Bezitter van een aantal keurmerken, waaronder het Keurmerk Schoon. Verder volgen we de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

;/ul>

Neem contact op met ons schoonmaakbedrijf

Heeft u in Lent een opdracht met betrekking tot gebouwenonderhoud? Of is zelfs een specialistische reiniging noodzakelijk? Als u interesse heeft in de tarieven en werkwijze van SMB Willems, neemt u dan even contact met ons op? U kunt bellen naar 026-3891119 of een e-mail sturen naar info@smbwillems.nl. Dan verstrekken we u snel meer informatie over de door u gewenste specialistische reiniging. Schakel SMB Willems in als schoonmaakbedrijf in Lent.

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.