Afgelopen vrijdag brachten juryleden van de Golden Service Awards een bezoek aan rayonmanager Evelyn Kolkman. Evelyn is één van vijf genomineerden in de landelijke verkiezing voor Leidinggevende van het Jaar. Op 28 november wordt bekend of Evelyn de winnaar is.

Evelyn vertelde tijdens het jurybezoek over haar werk als rayonmanager bij SMB Willems. Om Evelyn te steunen waren ook Tim de Jong (directeur SMB Willems), Erik Hendriksen (directeur Evangelische basisschool De Rank) en teamcollega Robert Frederiks aanwezig. Zij vertelden allen over hun ervaring met Evelyn als rayonmanager.

Mensenwerk

Evelyn begon bij SMB Willems als schoonmaakmedewerker en stroomde al snel door naar de functie van rayonmanager. Op haar eigen wijze vult ze deze rol in, met veel aandacht voor de menselijke kant van het werk. Zo zorgt ze bij haar klanten voor betrokken medewerkers die graag een stapje extra zetten. Klanten kunnen er met Evelyn op vertrouwen dat de schoonmaak dagelijks goed geregeld is.

Persoonlijke aandacht

Dat haar aanpak werkt, blijkt ook uit de aanmeldingen die we voor Evelyn ontvingen. We vroegen onze medewerkers welke leidinggevenden zij wilden nomineren voor Leidinggevende van het Jaar. Van de deelnemende medewerkers koos het overgrote deel voor Evelyn. Zij gaven allemaal aan dat Evelyn altijd een luisterend oor biedt en voor ze klaar staan als dat nodig is. En dat is knap, want Evelyn is verantwoordelijk voor ongeveer 50 schoonmaakmedewerkers. Ondanks de grootte van haar team is zij dus in staat om elke medewerker persoonlijke aandacht te geven.

Finale

Op 28 november is de finale van de Golden Service Awards en wordt de winnaar van de verkiezing voor Leidinggevende van het Jaar 2019 bekendgemaakt. Evelyn behoort tot één van de vijf finalisten in deze categorie en dat is al een mooie prestatie! Met het hele team van SMB Willems duimen we voor Evelyn, wat ons betreft is zij nu al de Leidinggevende van het Jaar!

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.