Aan het begin van deze maand was onze collega Hanan maar liefst 12,5 jaar in dienst! Gefeliciteerd met dit prachtige jubileum, Hanan! Om dit te vieren gingen rayonmanagers Sevi en Willem bij haar langs met een bos bloemen en oorkonde. Benieuwd waarom Hanan al zo lang bij SMB Willems werkt en wat ze zo leuk vindt aan haar werk? Je leest het hier!

Een jubileum van 12,5 jaar is een mooie mijlpaal. Wat heeft ervoor gezorgd dat je al zo lang bij SMB Willems werkt?

“Ik heb echt plezier in mijn werk. Het is een leuke, actieve baan. Vooral dat laatste vind ik belangrijk, lekker bezig zijn. Daarnaast heb ik gezellige collega’s om mij heen, zeker niet onbelangrijk!”

Wat vind je het allerleukste aan je werk?

“Het leukste vind ik dat het werk afwisselend is. De ene keer kan ik fijn in mijn eentje werken en de andere keer samen met collega’s. Die afwisseling tussen rust en meer drukte om me heen is perfect.”

Waar ben je trots op en wat zou je graag nog willen bereiken?

“Ik ben trots op het feit dat ik altijd mijn werk volledig af maak. Dus ik werk snel, maar ook precies. Dat laatste weet ik omdat ik vaak complimentjes krijg van onze opdrachtgevers. Momenteel heb ik niet iets wat ik per se nog wil bereiken… Ik ben niet zo bezig met de toekomst. Ik focus me op waar ik nu mee bezig ben. Dit vind ik leuk, dus dan is het goed.”

Het lijkt me dat je na 12,5 jaar een goede band hebt opgebouwd met je collega’s. Klopt dat?

“Jazeker! Ik heb met de meeste collega’s een goede band. Dat betekent dat we niet alleen contact hebben op het werk. We gaan ook wel eens samen uit eten of gezellig wat drinken met elkaar.”

Wat is het meest verrassende compliment dat je ooit hebt gekregen over je werk?

“Dat vind ik een lastige vraag… Zoals eerder gezegd, krijg ik gelukkig vaak complimentjes. Toen ik vijf jaar bij Suez in Duiven werkte, werd ik verrast door de directie met een grote bos bloemen. Dat was ik heel trots op.”

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.