SMB Willlems heeft een website gelanceerd voor haar specialisme trappenhuisreiniging: www.trappenhuisreiniging.nl

SMB Willems is sinds 1971 specialist op het gebied van trappenhuisreiniging. Inmiddels worden door circa 60 fulltime medewerkers ruim 500 objecten en trappenhuizen schoongemaakt voor parkeerbedrijven, vastgoedbeheerders, woningcorporaties en verenigingen van eigenaren in Gelderland, Noord-Brabant en Overijssel. De werkzaamheden die SMB Willems naast het reguliere schoonmaakonderhoud en de glasbewassing van een trappenhuis nog meer kan uitvoeren, komen op de website uitgebreid aan bod.

De lancering van een one page website voor trappenhuisreiniging past bij de ambitie van SMB Willems om het specialisme trappenhuisreiniging beter te positioneren en verder uit te breiden. Nadat begin dit jaar een eerste gedeelte van de medewerkers de SVS vakopleiding Trappenhuisreiniging met succes heeft afgerond is onlangs een innovatief schoonmaaksysteem voor trappenhuisreiniging geïmplementeerd.

De nieuwe website is volledig responsive ontworpen en daarmee ook goed te bekijken op een tablet of smartphone. De komende maanden wordt de corporate website van SMB Willems vernieuwd en in de loop van het jaar volgen andere one page websites voor de verschillende specialismen.

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.