Niet zomaar een schoonmaakbedrijf

Wanneer u zoekt naar een schoonmaakbedrijf in Huissen dat diverse schoonmaakwerkzaamheden voor u kan verzorgen, dan bent u bij SMB Willems aan het juiste adres. Maar onderhoudsservice is niet het enige vlak waarop ons schoonmaakbedrijf u hulp kan bieden. Wij zijn namelijk uw adres voor het regelen van ontruimingen, glasbewassing en ook bij ongediertebestrijding kunnen wij u in Huissen helpen.

Kies voor kwaliteit

Het leveren van kwaliteit is iets wat wij als schoonmaakbedrijf hoog in het vaandel hebben staan. Wij doen er dan ook alles aan om de kwaliteit van onze werkzaamheden te waarborgen voor u in Huissen. Ons schoonmaakbedrijf is dan ook in het bezit van diverse keurmerken en certificaten. Denk hierbij aan het OBS-keurmerk en ISO 9001. Ook zijn wij aangesloten bij diverse brancheorganisaties, waaronder VSR, OBS en het RAS. Wanneer u ons schoonmaakbedrijf in Huissen inschakelt voor bijvoorbeeld glas- en gevelonderhoud, dan bent u dus altijd verzekerd van kwaliteit.

Waarom SMB Willems in Huissen?

Wanneer u de hulp van een schoonmaakbedrijf wilt inroepen in Huissen, dan bent u bij SMB Willems verzekerd van een betrouwbare en professionele partner. U profiteert bij ons in Huissen namelijk altijd van het volgende:

  • Wij hebben meer dan 45 jaar kennis en ervaring in huis.
  • Van schoonmaakonderhoud tot ontruimingen, u vindt bij ons een breed pakket aan diensten en wij zijn werkzaam in verschillende sectoren.
  • Wij houden rekening met uw wensen en uw behoeften.
  • MVO: wij houden rekening met het milieu, maar zijn ook maatschappelijk betrokken. Zo organiseren wij verschillende liefdadigheidsevenementen.
  • Wij zijn in het bezit van het OBS-keurmerk en andere certificaten.

Schoonmaakbedrijf Huissen

Onze hulp nodig?

Wilt u graag onze hulp inschakelen voor trappenhuisreiniging in Huissen? Of wilt u graag meer informatie over hoe wij kunnen helpen bij specialistische reiniging? Neem in dat geval contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag over de mogelijkheden. U kunt hiervoor het contactformulier invullen op onze contactpagina, er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Spreekt u liever direct een van onze medewerkers persoonlijk? Dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 026-3891119. Waarmee kan ons schoonmaakbedrijf in Huissen u helpen?

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.