SMB Willems: uw professionele schoonmaakbedrijf in Geldermalsen

Zoekt u in Geldermalsen snel een professioneel schoonmaakbedrijf dat diverse reinigingsdiensten verricht? Schakel dan nu SMB Willems in. Ons bedrijf verricht specialistische reinigingsdiensten. Denk bijvoorbeeld aan een glasbewassing, plafondreiniging of trappenhuisreiniging. Met onze ruim 40 jaar ervaring en echte specialisten brengen wij uw reiniging tot een goed eindresultaat. Aan zowel particulieren als bedrijven en overheden bieden wij brede schoonmaakwerkzaamheden. Al diverse scholen, kantoren, bouwbedrijven, woningcorporaties, zorginstellingen, sportverenigingen en recreatiebedrijven hebben dan ook al voor onze service gekozen. Wenst u een specialistische reiniging in Geldermalsen? En wilt u hier de experts van SMB Willems voor inzetten? Neem dan snel contact met ons op.

Onze diverse schoonmaakdiensten

Ons bedrijf kan u diverse schoonmaakdiensten aanbieden, zoals het reinigen en onderhouden van uw woning of pand. Dit doen wij al jaren bij particulieren, ondernemers en overheden in Geldermalsen. Velen hebben ons al weten te vinden. Wij bieden de volgende diensten aan, die wij hieronder voor u op een rijtje zetten:

  • Gevel- en glasonderhoud, waarvan glasbewassing en gevel- en dakgootreiniging de meest voorkomende zijn.
  • Specialistische reiniging: hieronder vallen onder meer een trappenhuisreiniging, een plafondreiniging, een diepgaande schoonmaak na een ontruiming en het verwijderen van kauwgom.
  • Onderhoudsservice, waaronder bijvoorbeeld het elimineren en afvoeren van afval, het installeren van een nieuw keukenblok en net, strak schilderwerk.

Kwalitatief en betrokken schoonmaakbedrijf

In Geldermalsen staan wij bekend als een maatschappelijk schoonmaakbedrijf dat een optimale kwaliteit hanteert. Elke dag weer zetten wij ons in voor een schonere maatschappij en dragen wij hier actief aan bij. Onze goede kwaliteit ziet u terug in onze werkzaamheden, die wij met veel zorg en aandacht verrichten. Indien u ook de keuze maakt voor SMB Willems, profiteert u in elk geval van het volgende:

  • SMB Willems heeft de beschikking over een uitstekend milieumanagementsysteem. Hiermee ontlasten wij het milieu maximaal.
  • Wij hechten werkelijk waarde aan het menselijke aspect. Zo geven wij mensen met beperkingen kansen en ondersteunen wij diverse maatschappelijke projecten.
  • Wij werken volgens het MVO-principe (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).
  • Wij zijn aangesloten bij diverse brancheorganisaties voor schoonmaakbedrijven: OSB, VSR en het RAS.
  • Wij beschikken over een aantal keurmerken, waaronder het OSB-keurmerk. Verder houden wij ons geheel aan de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Schakel ons schoonmaakbedrijf in Geldermalsen in

Wilt u ook een specialistische reiniging laten verrichten in Geldermalsen? Of wenst u gebouwonderhoud of periodiek onderhoud? Schakel dan SMB Willems in en neem vandaag nog contact met ons op. Bel 026-3891119 of stuur een e-mail naar info@smbwillems.nl. Indien gewenst maken wij dan een vrijblijvende offerte voor u op. Kies ook voor de beste specialistische reiniging voor uw woning of pand in Geldermalsen en kies voor SMB Willems!

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.