Begin april gingen wij aan de slag bij DEKRA. Daarom voegde een nieuw, fris team van schoonmaaktoppers zich bij SMB Willems! Maak kennis met Sanne, Nancy, Marcel, Isabella en Armine.

Sanne: “Ik ben per 1 april werkzaam voor SMB Willems. Ik ervaar de communicatie als goed en vind de werksfeer fijn!”

Nancy: “Hoi, ik ben Nancy. Ik werk al 9 jaar met plezier bij DEKRA. Ik voel me hier op mijn plek. We horen hier echt bij het bedrijf. Dat is tenminste hoe ik het voel, en zo word ik ook behandeld.”

Marcel: “Ik ben Marcel. Op dit moment werk ik pas 4 weken bij DEKRA. Ik werk samen met leuke collega’s en de mensen bij DEKRA zijn heel aardig. Ik vind het hier fijn.”

Isabella: “Hoi! Ik ben Isabella. Samen met mijn man heb ik een zoon en een dochter. Ik werk al vanaf 2017 bij DEKRA en doe dat met veel plezier! Het is een leuke en fijne werkplek. We voelen ons hier thuis en gewaardeerd. Ik ben heel blij met SMB Willems als nieuwe werkgever.”

Armine: “Ik ben Armine. Ik werk sinds 2019 bij DEKRA. Ik ben er een jaartje tussenuit geweest, maar ik ben weer begonnen! Mijn collega’s zijn hartstikke leuk. Geen dag is hier saai. Ik vind het een eer om voor een mooi bedrijf als SMB Willems te werken.”

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.