SMB Willems: uw specialistische schoonmaakbedrijf in Epe

Heeft u voor uw woning of (bedrijfs)pand in Epe een schoonmaakbedrijf nodig, bijvoorbeeld voor een specialistische schoonmaak, zoals glasbewassing of een trappenhuisreiniging? In dat geval kunt u met een gerust hart SMB Willems inschakelen. Ook schoonmaakwerkzaamheden die voortkomen uit ontruimingen weten wij tot een goed einde te brengen. U kunt bij ons terecht als ondernemer of overheid. In onze veertig jaar aan ervaring in de schoonmaakwereld hebben we al vele bouw instanties, woningcorporaties, kantoren, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en sport- en recreatieve organisaties tevreden gesteld met uitstekende schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Heeft u een klus voor ons in of rond Epe? Neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Grote diversiteit aan schoonmaakdiensten

Als veelzijdig schoonmaakbedrijf heeft SMB Willems aan ondernemers en overheden in en rond Epe heel wat te bieden. Grofweg laten onze diensten zich onderverdelen in de volgende drie categorie├źn:

  • Glas- en gevelonderhoud, waaronder natuurlijk glasbewassing, maar ook gevel- en dakgootreiniging.
  • Specialistische reiniging, zoals het verwijderen van kauwgom, een trappenhuisreiniging, plafondreiniging en een opleveringsschoonmaak na ontruimingen.
  • Onderhoudsservice: het afvoeren van afval, de installatie van een keukenblok of het vlekkeloos uitvoeren van schilderwerk.

Schoonmaakbedrijf Apeldoorn

Onderscheidend door medemenselijkheid en kwaliteit

SMB Willems is niet zomaar een schoonmaakbedrijf. Wij houden er een menselijke en milieubewuste manier van werken op na en bieden kwaliteitsgaranties dankzij verschillende keurmerken. Met het inschakelen van SMB Willems voor uw schoonmaakproject in Epe verzekert u zich dan ook van de volgende aspecten:

  • We werken met een uitstekend milieumanagementsysteem, waarmee we de ecologische voetafdruk bij onze werkzaamheden zo laag mogelijk houden.
  • Het menselijke aspect is bij SMB Willems belangrijk: we bieden mensen met beperkingen alle kansen en ondersteunen diverse maatschappelijke projecten.
  • Wij werken volgens het MVO-principe (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).
  • Wij zijn aangesloten bij meerdere brancheorganisaties voor schoonmaakbedrijven: OSB, VSR en het RAS.
  • In het bezit van verschillende keurmerken, waaronder het OSB-keurmerk. Voorts conformeren we ons aan de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Neem contact op met ons schoonmaakbedrijf

Heeft u in of rond Epe een schoonmaak- of onderhoudsopdracht aan uw pand en bent u benieuwd naar de werkwijze en tarieven die SMB Willems hanteert? Als u even contact met ons opneemt, dan verstrekken we u snel meer informatie en een offerte. Bel 026-3891119 of stuur een e-mail naar info@smbwillems.nl om dit in gang te zetten. We vertellen u dan graag meer over elke specialistische reiniging die u maar wenst. Ontdek snel wat ons schoonmaakbedrijf voor u in Epe kan betekenen!

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.