Alles onder 1 dak

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en innovatief schoonmaakbedrijf in Elst die u verschillende werkzaamheden uit handen kan nemen? Dan zijn wij van SMB Willems het juiste adres. Van trappenhuisreiniging en glasbewassing tot tuinonderhoud, wij kunnen het voor u verzorgen. Ook voor andere vormen van dienstverlening kunt u bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan huismeestersservice, maar ook ongediertebestrijding behoort tot ons takenpakket. Waarmee kan ons schoonmaakbedrijf u van dienst zijn?

Schoonmaakbedrijf Tiel

Wie kunnen wij helpen?

SMB Willems is als schoonmaakbedrijf in Elst binnen verschillende branches werkzaam. Wij beschikken over ruim 45 jaar kennis en ervaring, waardoor wij u binnen verschillende sectoren kunnen helpen met diverse schoonmaakwerkzaamheden. Zo kunnen wij u ondersteunen in de:

  • Automotive sector. Wij kunnen u helpen bij het schoonmaken van uw showroom, maar ook voor garages en autoherstelbedrijven verzorgt ons schoonmaakbedrijf schoonmaakonderhoud.
  • Kinderopvang. In Elst kunt u ons inschakelen voor onder meer periodiek vloeronderhoud, glasbewassing en sanitaire dienstverlening.
  • Detailhandel. Naast schoonmaakonderhoud kunnen wij ook specialistische reiniging voor u verzorgen. Denk hierbij aan graffiti-reiniging of het verwijderen van kauwgom.

Dit zijn slechts een paar sectoren waarin wij werkzaam zijn. Meer hierover weten? Neem contact met ons op.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Elst

Natuurlijk kunt u ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor trappenhuisreiniging of glas- en gevelonderhoud, maar in Elst bieden wij u meer. Zo zijn wij ook uw adres voor het verzorgen van ontruimingen. Wij hebben al verschillende woningcorporaties en gerechtsdeurwaarders geholpen met het ontruimen van woonhuizen en bedrijfspanden. Ook kunt u bij ons terecht voor ongediertebestrijding. Onze medewerkers zijn echte specialisten. Zij zijn dan ook op de hoogte van de laatste wetgeving op het gebied van ongediertebestrijding. Ook weten zij precies welk middel te gebruiken om u in Elst te helpen bij het bestrijden van vervelende beestjes of insecten.

Graag wat meer informatie?

Wilt u graag hulp van ons schoonmaakbedrijf bij ontruimingen? Of wilt u in Elst graag gebruikmaken van onze onderhoudsservice? Of heeft u liever eerst meer informatie? U kunt in al deze gevallen uiteraard contact met ons opnemen. Onze medewerkers vertellen u dan graag meer over onze schoonmaakdiensten en andere vormen van dienstverlening. U kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@smbwillems.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 026-3891119. Wij ontzorgen u graag!

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.