Persoonlijke werkwijze centraal

Zoekt u een schoonmaakbedrijf of glasbewassing in Duiven? Kies dan voor de persoonlijke werkwijze van SMB Willems. Wij begrijpen dat niet ieder bedrijf of elke organisatie hetzelfde is. Ons schoonmaakbedrijf hanteert daarom een persoonlijke aanpak om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uw wensen en behoeften in Duiven staan hierbij centraal. Voordat wij aan het werk gaan voor u wordt er daarom altijd eerst doorgesproken wat er mogelijk is en wat uw wensen zijn. Op basis daarvan gaan wij aan de slag. Mocht u tussendoor nog zaken willen wijzigen, dan is dat geen enkel probleem.

Schoonmaakbedrijf Duiven

Waarvoor kunt u bij ons schoonmaakbedrijf in Duiven terecht?

Wij kunnen u met een breed pakket aan schoonmaakwerkzaamheden helpen in Duiven. Zo kunt u de hulp van ons schoonmaakbedrijf in Duiven inroepen voor trappenhuisreiniging en schoonmaakonderhoud, maar kunnen wij u ook helpen met specialistische reiniging. Maar dit is niet het enige wat ons schoonmaakbedrijf u te bieden heeft. U kunt ook terecht bij ons voor andere vormen van dienstverlening. U kunt hierbij denken aan hulp bij ontruimingen. Wij hebben namelijk al verscheidene woningcorporaties en deurwaarders geholpen met het uitruimen van panden en winkels. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met ongediertebestrijding. Wij zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving op dit vlak en kunnen u dus vakkundig van dienst zijn.

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf

Het leveren van kwaliteit vinden wij als schoonmaakbedrijf erg belangrijk. Om u deze kwaliteit in Duiven te kunnen garanderen, beschikken wij over verschillende certificaten en keurmerken. Ook zijn wij lid van verschillende organisaties. Zo:

  • Zijn wij door het OBS gecertificeerd. Wie dit keurmerk draagt, wordt jaarlijks door een onafhankelijke partij gecontroleerd. Daar bent u verzekerd van kwaliteit.
  • IS0 9001. Dit is voor kwaliteitsmanagementsystemen de internationale standaard.
  • PSO-certificaat. Dit betekent dat ons schoonmaakbedrijf niet alleen mensen met een kwetsbare arbeidspositie ondersteunt, maar hen ook een werkplek aanbiedt.

Dit is maar een greep uit onze keurmerken en certificaten. Kiest u voor ons voor bijvoorbeeld glas- en gevelonderhoud in Duiven, dan weet u zeker dat wij u kwaliteit leveren.

Graag wat meer informatie?

Wilt u graag meer ween over hoe ons schoonmaakbedrijf u kan helpen in Duiven? Of heeft u nog vragen over onze onderhoudsservice? U kunt in deze gevallen altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u verder te helpen en u meer te vertellen over onze mogelijkheden. U kunt contact met ons opnemen door gelijk het formulier op onze contactpagina in te vullen en naar ons toe te sturen. U ontvangt dan zo vlug mogelijk een reactie van ons. U kunt ook bellen naar 026-3891119. Wat mag ons schoonmaakbedrijf in Duiven voor u betekenen?

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.