Kies voor meer dan 40 jaar ervaring

Wilt u de hulp inroepen van een schoonmaakbedrijf in Doesburg? Ga dan voor de kennis en ervaring van SMB Willems. Wij weten precies wat er komt kijken bij het schoonmaken van bijvoorbeeld bedrijfspanden, kantoren en schoolgebouwen. Maar dat is niet het enige wat ons schoonmaakbedrijf u te bieden heeft in Doesburg. Wij staan bekend als een betrokken organisatie. Of u ons nu inschakelt voor trappenhuisreiniging of glas- en gevelonderhoud, u profiteert bij ons altijd van een persoonlijke werkwijze.

Wij helpen u in Doesburg bij:

Dankzij de kennis en ervaring die wij als schoonmaakbedrijf in huis hebben, zijn wij in staat om u bij diverse werkzaamheden in Doesburg van dienst te zijn. Niet alleen op het vlak van schoonmaakonderhoud zijn wij uw adres, maar ook voor andere soorten dienstverlening kunt u bij ons schoonmaakbedrijf in Doesburg terecht:

Dit is maar een greep uit ons dienstenaanbod. Wilt u graag meer informatie hierover? Bel of mail ons dan vandaag nog.

Schoonmaakbedrijf Doesburg

Werken volgens MVO

Ons schoonmaakbedrijf werkt volgens het MVO-principe (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Tijdens onze werkzaamheden in Doesburg proberen wij de belasting op het milieu daarom zo laag mogelijk te houden. Daarnaast kunnen wij door ons milieumanagementsysteem een goed inzicht verkrijgen in onze milieuprestaties en daarop inspelen, mocht dit nodig zijn. Ook houden wij rekening met het menselijke aspect binnen en buiten ons schoonmaakbedrijf. Zo bieden wij mensen met een beperking een arbeidsplek binnen onze onderneming. Ook organiseren en ondersteunen wij verschillende maatschappelijke projecten als Stichting Gaandeweg, Social Return en Charity Golf Event.

Ons schoonmaakbedrijf in Doesburg aanwenden?

Wilt u graag meer weten over hoe wij kunnen helpen bij ontruimingen? Heeft u nog een vraag over ons schoonmaakonderhoud? Of heeft u een andere vraag voor ons schoonmaakbedrijf? Onze medewerkers vertellen graag hoe wij u in Doesburg van dienst kunnen zijn. U kunt direct contact met ons opnemen door te bellen naar 026-3891119. Wij staan klaar om u te helpen. U kunt ook een e-mail naar info@smbwillems.nl sturen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een antwoord op uw bericht van ons. Van glas- en gevelonderhoud tot onderhoudsservice, wij van SMB Willems zijn uw schoonmaakbedrijf in Doesburg.

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.