SMB Willems: uw professionele schoonmaakbedrijf in Dodewaard

Zoekt u in Dodewaard snel een professioneel schoonmaakbedrijf dat diverse reinigingsdiensten verricht? Schakel dan nu SMB Willems in. Wij zijn experts in het uitvoeren van specialistische reinigingsdiensten. Diensten zoals een glasbewassing, plafondreiniging of trappenhuisreiniging. Met onze ruim 40 jaar ervaring beschikken wij over echte specialisten die uw reiniging naar wens voltooien. Onze schoonmaakwerkzaamheden bieden wij aan zowel particulieren als ondernemers en overheden aan. Vele scholen, kantoren, bouwbedrijven, woningcorporaties, zorginstellingen, sportverenigingen en recreatiebedrijven maken al gebruik van onze service. Wilt u ook een specialistische reiniging in Dodewaard laten uitvoeren? En wilt u hier de professionals van SMB voor inzetten? Bel ons dan vandaag nog op!

Onze diverse schoonmaakdiensten

Ons bedrijf biedt verschillende schoonmaakdiensten aan. Zo kunnen wij uw woning of pand reinigen, maar ook onderhouden. Onze werkzaamheden voeren wij al jaren uit bij zowel particulieren als ondernemers en overheden in Dodewaard. Ons bedrijf kan u het volgende aan werkzaamheden aanbieden:

  • Gevel- en glasonderhoud, waarvan glasbewassing en gevel- en dakgootreiniging de meest voorkomende zijn.
  • Specialistische reiniging: hieronder vallen onder meer een trappenhuisreiniging, een plafondreiniging, een diepgaande schoonmaak na een ontruiming en het verwijderen van kauwgom.
  • Onderhoudsservice, waaronder bijvoorbeeld het elimineren en afvoeren van afval, het installeren van een nieuw keukenblok en net, strak schilderwerk.

Kwalitatief en betrokken schoonmaakbedrijf

In Dodewaard en omgeving staan wij bekend als een kwalitatief schoonmaakbedrijf met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Iedere dag weer werken wij aan een schone maatschappij, waartoe wij een actieve bijdrage leveren. U kunt dit eveneens merken aan de kwaliteit van de schoonmaakdiensten die wij leveren. Kiest u ook voor ons schoonmaakbedrijf, dan mogen wij u de volgende voordelen aanbieden:

  • SMB Willems heeft de beschikking over een uitstekend milieumanagementsysteem. Hiermee ontlasten wij het milieu maximaal.
  • Wij hechten werkelijk waarde aan het menselijke aspect. Zo geven wij mensen met beperkingen kansen en ondersteunen wij diverse maatschappelijke projecten.
  • Wij werken volgens het MVO-principe (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).
  • Wij zijn aangesloten bij diverse brancheorganisaties voor schoonmaakbedrijven: Schoonmakend Nederland, VSR en het RAS.
  • Wij beschikken over een aantal keurmerken, waaronder het Keurmerk Schoon. Verder houden wij ons geheel aan de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Schakel ons schoonmaakbedrijf in Dodewaard in

Wilt u uw woning of pand in Dodewaard ook specialistisch laten reinigen? Of wenst u deze eenmalig of periodiek te laten onderhouden? Schakel dan SMB Willems in. Neem vandaag nog contact op via 026-3891119 of info@smbwillems.nl. Dan maken wij een offerte op maat voor u. Kies ook voor een gedegen specialistische reiniging van uw woning of pand in Dodewaard en schakel SMB Willems in!

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.