Ervaring en klantgericht

Wanneer u naar een schoonmaakbedrijf in Dieren op zoek bent, dan bent u bij SMB Willems op de juiste plek. Met ruim 45 jaar ervaring kunnen wij u op een breed vlak van dienst zijn. Van glas- en gevelonderhoud tot ontruimingen, u kunt bij ons terecht. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een schoonmaakbedrijf met ruim 400 medewerkers in dienst. Dit wil niet zeggen dat u bij ons een nummertje bent. Wij staan juist bekend om onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij hebben al veel tevreden klanten mogen helpen, waaronder Alliander. Wanneer mogen wij voor u aan de slag in Dieren?

Schoonmaakbedrijf Dieren

Van glasbewassing tot aan schoonmaakonderhoud in Dieren

Wij zijn uw adres voor verschillende werkzaamheden op het vlak van schoonmaakonderhoud. Denk hierbij aan het wassen van ramen, trappenhuisreiniging en vloeronderhoud, maar ook voor specialistische reiniging en glas- en gevelonderhoud. Wij kunnen u als schoonmaakbedrijf in Dieren ook met andere soorten dienstverlening helpen. Zo bent u ook bij ons aan het juiste adres voor ontruimingen, ongediertebestrijding en onderhoudsservice. Ook hiervoor heeft ons schoonmaakbedrijf de specialistische kennis in huis om u van dienst te kunnen zijn in Dieren.

Daarom kiest u voor ons

Wanneer u zoekt naar een bedrijf dat u kan helpen met bijvoorbeeld specialistische reiniging, dan kunt u natuurlijk ook een ander schoonmaakbedrijf inschakelen. Kiest u echter niet voor SMB Willems in Dieren, dan profiteert u niet van de volgende voordelen:

  • Wij bieden u een ruim aanbod aan diensten op het vlak van schoonmaakonderhoud en diverse andere soorten dienstverlening.
  • U profiteert in Dieren van meer dan 45 jaar kennis en ervaring.
  • Ons schoonmaakbedrijf werkt volgens het principe MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).
  • Wij bieden u kwaliteit en houden rekening met uw wensen.
  • SMB Willems is een OBS-gecertificeerd bedrijf en is aangesloten bij deze branchevereniging.

Benieuwd geworden?

U kunt uiteraard contact met ons opnemen wanneer u nog vragen heeft of graag onze hulp in wilt schakelen in Dieren. De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf staan graag voor u klaar om u verder te helpen. U bereikt ons door het online formulier op onze contactpagina in te vullen of een e-mail naar info@smbwillems.nl te zenden. Wanneer u ons graag persoonlijk spreekt, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 026-3891119. Of u nu de hulp van ons schoonmaakbedrijf in Dieren nodig heeft voor trappenhuisreiniging of gebruik wilt maken van onze onderhoudsservice, wij van SMB Willems staan voor u klaar.

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.