Hulp nodig bij het schoonmaken van uw pand?

Voor hulp van een schoonmaakbedrijf in Didam zit u goed bij SMB Willems. Bij ons vindt u alle diensten op het vlak van schoonmaakonderhoud onder één dak. Zo kunnen wij u helpen bij trappenhuisreiniging, glasbewassing maar ook bij specialistische reiniging en glas- en gevelonderhoud. Tevens zijn wij ook uw adres voor andere vormen van dienstverlening. U kunt hierbij denken aan hulp bij ontruimingen van bedrijfspanden of woonhuizen en ongediertebestrijding. Ook hiervoor beschikken onze medewerkers over de benodigde kennis en ervaring om u in Didam van dienst te kunnen zijn.

Kies een gecertificeerd schoonmaakbedrijf in Didam

Wij vinden het belangrijk dat wij u de kwaliteit kunnen leveren waarnaar u in Didam op zoek bent. Om dit te kunnen bewerkstelligen, beschikken wij ook over diverse keurmerken. Daarnaast is ons schoonmaakbedrijf lid van diverse brancheorganisaties, waaronder:

  • De VSR (Vereniging Schoonmaak Research) streeft naar de professionalisering van het schoonmaakvak door onderzoek, opleiding en voorlichting.
  • De OBS (Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten) stelt strenge eisen aan zijn leden op het vlak van onder meer gedragscode, veiligheid op de werkvloer en kwaliteit. RAS (Stichting
  • Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche) biedt advies binnen onze branche.

Op deze manier bent u altijd verzekerd van kwaliteit, wanneer u ons in Didam inschakelt voor bijvoorbeeld glas- en gevelonderhoud of specialistische reiniging.

Wij werken maatschappelijk verantwoord

SMB Willems vindt het belangrijk om ons schoonmaakbedrijf te verduurzamen. Wij willen onze belasting op het milieu tot een minimum beperken.
Door de inzet van een milieumanagementsysteem zijn wij in staat om onze milieuprestaties te monitoren en in te springen, mocht dit nodig zijn.

Schoonmaakbedrijf didam

Daarnaast vinden wij ook het menselijke aspect binnen en buiten ons schoonmaakbedrijf belangrijk. Zo bieden wij arbeidsplaatsen voor mensen met een beperking en organiseren wij ook verschillende liefdadigheidsevenementen. Wanneer u kiest voor ons schoonmaakbedrijf in Didam, dan kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een bedrijf dat rekening houdt met het milieu en het menselijke aspect.

Graag meer informatie? Neem contact op

Wilt u graag meer weten over wat wij als schoonmaakbedrijf voor u kunnen doen op het vlak van trappenhuisreiniging in Didam? Of heeft u nog een andere vraag die u graag aan ons zou willen stellen? Neemt u dan contact met ons op. Wij vertellen graag hoe wij van betekenis kunnen zijn in Didam. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 026-3891119. Een e-mail kunt u zenden naar info@smbwillems.nl. Van schoonmaakonderhoud tot onderhoudsservice, u bent hiervoor bij ons schoonmaakbedrijf in Didam aan het juiste adres.

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.