Het beste schoonmaakbedrijf in Deventer

Wilt u één schoonmaakbedrijf in Deventer inschakelen voor diverse diensten? Zoek dan niet verder en schakel het gemotiveerde team van SMB Willems in. Wij kunnen u verschillende schoonmaakdiensten bieden, zodat u nooit meer een ander bedrijf hoeft in te schakelen. Dankzij meer dan 40 jaar ervaring weet ons schoonmaakbedrijf precies wat er komt kijken bij trappenhuisreiniging en glasbewassing. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit, wat ook blijkt uit de verschillende certificaten en keurmerken die wij hebben. Wat kunnen we in Deventer voor u doen?

Meer dan schoonmaakonderhoud

Wij gaan verder dan een ander schoonmaakbedrijf. Daardoor kunt u in Deventer bij ons ook andere vormen van dienstverlening vinden. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met ontruimingen. Voor diverse woningcorporaties en deurwaarders kunnen we (bedrijfs)panden leeghalen en zelfs kaal opleveren. Met ons weet u zeker dat alles soepel en vakkundig verloopt in Deventer. Verder bieden wij u ook hulp bij ongediertebestrijding en een huismeestersservice. Tot slot biedt ons schoonmaakbedrijf in Deventer ook een onderhoudsservice aan, wat onder meer het schilderwerk en plaatsen van keukens omvat.

Schoonmaakbedrijf Deventer

Profiteer van onze kennis en ervaring

In Deventer zijn wij uiteraard niet het enige schoonmaakbedrijf. U heeft een ruime keuze. Waarom zou u dan toch voor ons kiezen voor uw ontruimingen of schoonmaakonderhoud? Simpel, omdat wij u meer waar voor uw geld bieden. Bij ons profiteert u van 40 jaar kennis en ervaring. Dat is niet alles:

  • Omdat wij zeer efficiënt werken, kunnen we onze prijzen zo scherp mogelijk houden.
  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vinden we belangrijk. Daarom hebben we aandacht voor mensen (het aannemen van mensen met een kwetsbare arbeidspositie) en het milieu (werken met milieuvriendelijke producten).
  • Wij bieden u een totaalpakket aan schoonmaakwerkzaamheden en andere dienstverlening in Deventer.
  • Uw wensen staan bij ons centraal en worden vooraf met ons schoonmaakbedrijf besproken.
  • Ons personeel is goed opgeleid, zowel door ons intern als bij een door de RAS erkende opleiding.

Hoe kunnen wij u helpen?

Of nu hulp nodig heeft met de specialistische reiniging van uw vloeren of plafond door een professioneel schoonmaakbedrijf, of u wilt dat wij aan de gang gaan met trappenhuisreiniging, SMB Willems staat voor u klaar. Wij denken met u mee in Deventer en zijn betrouwbaar en flexibel. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via 026-3891119. Wanneer u liever een mail stuurt, dan kunt u het adres info@smbwillems.nl gebruiken. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Ons schoonmaakbedrijf staat in Deventer graag voor u klaar!

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.