Vrijdag 20 mei jl. heeft het door de Stichting Samen Slaan we Sterk georganiseerde Charity Golf Event plaatsgevonden op Golfbaan Landgoed Welderen in Elst. De Stichting Samen Slaan we Sterk is opgericht door Petra Willems van SMB Willems en door zanger Joey Hartkamp en zijn broer Michael Hartkamp. Afgelopen vrijdag hebben vele golfers deelgenomen aan een 18 holes wedstrijd en hebben diverse personen deelgenomen aan een golfclinic.

Na het sportieve gedeelte hebben alle deelnemers van het wedstrijdgedeelte en de clinic genoten van een heerlijk buffet. Van 19.00 tot 23.00 uur was er een avondprogramma met een grote loterij en optredens van Joey Hartkamp, Thomas Berge, Helemaal Hollands, Alex en Emile Hartkamp.

Na de optredens hebben Petra Willems en Tim de Jong van SMB Willems en Joey en Michael Hartkamp een cheque overhandigt van € 12.635,00 aan Bart Hellendoorn van KWF Kankerbestrijding (zie foto). De Arnhemse initiatiefnemers van het Charity Golf Event zijn enorm trots op het fantastische resultaat en danken alle deelnemers en relaties voor hun bijdrage.

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.