SMB Willems: uw professionele schoonmaakbedrijf in Brummen

Zoekt u in Brummen snel een professioneel schoonmaakbedrijf dat diverse reinigingsdiensten verricht? Schakel dan nu SMB Willems in. Wij beschikken over de expertise om specialistische reinigingsdiensten geheel naar wens te voltooien. Wenst u een
glasbewassing, plafondreiniging of trappenhuisreiniging? Daar wij 40 jaar ervaring hebben en over ervaren specialisten beschikken kunnen wij uw reiniging perfect uitvoeren. Wij bieden onze diensten aan particulieren, ondernemers en overheden. Vele scholen, kantoren, bouwbedrijven, woningcorporaties, zorginstellingen, sportverenigingen en recreatiebedrijven hebben wij al mogen reinigen. Wenst u ook een specialistische reiniging in Brummen? En wilt u onze experts hiervoor inzetten? Bel ons dan vandaag nog op!

Onze diverse schoonmaakdiensten

Wij hebben diverse schoonmaakdiensten in ons aanbod. Uw woning of pand in Brummen kunnen wij niet enkel reinigen, maar ook onderhouden. Wij voeren onze werkzaamheden al jaren uit bij particulieren en ondernemers, evenals bij overheden. Ons schoonmaakbedrijf kan u het volgende aan diensten aanbieden. Hieronder hebben we het voor u op een rijtje gezet:

  • Gevel- en glasonderhoud, waarvan glasbewassing en gevel- en dakgootreiniging de meest voorkomende zijn.
  • Specialistische reiniging: hieronder vallen onder meer een trappenhuisreiniging, een plafondreiniging, een diepgaande schoonmaak na een ontruiming en het verwijderen van kauwgom.
  • Onderhoudsservice, waaronder bijvoorbeeld het elimineren en afvoeren van afval, het installeren van een nieuw keukenblok en net, strak schilderwerk.

Kwalitatief en betrokken schoonmaakbedrijf

Wij staan er in Brummen en omgeving bekend om een kwalitatief schoonmaakbedrijf te zijn dat een grote maatschappelijke betrokkenheid heeft. Wij dragen iedere dag weer zorg voor een schone maatschappij. Een actieve bijdrage hieraan leveren achten wij van groot belang. Dit merkt u ook aan onze hoge kwaliteit schoonmaakdiensten. Schakelt u ook ons schoonmaakbedrijf in, dan profiteert u van het volgende:

  • SMB Willems heeft de beschikking over een uitstekend milieumanagementsysteem. Hiermee ontlasten wij het milieu maximaal.
  • Wij hechten werkelijk waarde aan het menselijke aspect. Zo geven wij mensen met beperkingen kansen en ondersteunen wij diverse maatschappelijke projecten.
  • Wij werken volgens het MVO-principe (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).
  • Wij zijn aangesloten bij diverse brancheorganisaties voor schoonmaakbedrijven: OSB, VSR en het RAS.
  • Wij beschikken over een aantal keurmerken, waaronder het OSB-keurmerk. Verder houden wij ons geheel aan de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Schakel ons schoonmaakbedrijf in Brummen in

Wilt u SMB Willems ook inschakelen voor een specialistische reiniging van uw woning of pand in Brummen? Of wenst u eenmalig of periodiek onderhoud? Neem dan vandaag nog contact op met ons schoonmaakbedrijf door te bellen naar 026-3891119 of een e-mail te sturen naar info@smbwillems.nl. Dan maken wij uw offerte geheel op maat. Professionele reiniging in Brummen? SMB Willems natuurlijk!

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.