Ruim 45 jaar uw schoonmaakbedrijf

Wilt u graag de hulp van een schoonmaakbedrijf in Bennekom inschakelen? Kies in dat geval voor SMB Willems. Wij kunnen u met een uitgebreid pakket aan diensten helpen in Bennekom. Zo zijn wij hét adres voor schoonmaakonderhoud, maar ook voor onderhoudsservice, glasbewassing en ontruimingen. In de afgelopen 45 jaar hebben wij al veel tevreden klanten mogen helpen. Wanneer mag ons schoonmaakbedrijf voor u aan het werk?

Schoonmaakbedrijf Bennekom

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

Of het nu gaat om schoonmaakonderhoud of ontruimingen, u kunt de hulp van ons schoonmaakbedrijf in Bennekom inroepen. Dankzij de kennis en ervaring die wij in huis hebben, zijn wij in staat om u een uitgebreid dienstenpakket aan te bieden in Bennekom. Zo helpen wij u graag bij het schoonmaken van uw bedrijfspand, zodat deze er weer piekfijn uitziet. Ook kunt u bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor trappenhuisreiniging. Wij komen dan bij u langs om uw trappenhuis te reinigen met een hogedrukspuit en wij kunnen dan ook tegelijk glas- en gevelonderhoud verzorgen. Maar ook op het vlak van specialistische reiniging kunnen wij u van dienst zijn. Zo helpt ons schoonmaakbedrijf in Bennekom graag bij het verwijderen van kauwgom of dieptereiniging van sanitaire ruimtes.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

Wij vinden het leveren van kwaliteit in Bennekom niet alleen belangrijk, maar willen deze ook voor u kunnen waarborgen. Daarom is ons schoonmaakbedrijf lid van de volgende organisaties:

  • De Vereniging Schoonmaak Research (VSR) staat voor de professionalisering van de schoonmaakbranche. Dit doen zij door middel van onderzoek, voorlichting en educatie.
  • De Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OBS) vindt dat de leden van deze organisatie aan strenge eisen moeten voldoen op het vlak van onder andere veiligheid en kwaliteit.
  • De Stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (RAS) is het adviesorgaan binnen de schoonmaaksector.

Hulp nodig in Bennekom? Bel of mail ons

Bent u benieuwd geworden naar hoe ons schoonmaakbedrijf u kan helpen in Bennekom? U kunt in dat geval altijd contact met ons opnemen. Vult u hiervoor het online formulier op onze contactpagina in en stuur het naar ons toe. Wij reageren dan zo snel mogelijk op uw vraag. Wilt u graag een medewerker persoonlijk spreken? Bel dan vandaag nog naar 026-3891119. Onze medewerkers vertellen u graag wat ons schoonmaakbedrijf in Bennekom voor u kan doen.

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.