SMB Willems: uw specialistische schoonmaakbedrijf in Barneveld

Zoekt u voor uw (bedrijfs)pand in Barneveld een professioneel schoonmaakbedrijf voor een specialistische schoonmaak, zoals een trappenhuisreiniging of glasbewassing? SMB Willems beschikt over ervaren vakmensen die elke specialistische reiniging tot een goed einde weten te brengen. Het hierbij om een grote diversiteit aan schoonmaakwerkzaamheden. U kunt als ondernemer, als overheid en particulier bij ons terecht. In de ruim veertig jaar waarin wij actief zijn in de schoonmaakwereld hebben we talloze bouwbedrijven, onderwijsinstellingen, kantoren, woningcorporaties, zorginstellingen, sportverenigingen en recreatiebedrijven geholpen met onze schoonmaakdiensten. Mocht u ons inschakelen voor uw specialistische reinigingsopdracht in Barneveld, dan weet u zeker dat deze optimaal zal uitgevoerd worden. Neem hiervoor gerust contact met op.

Grote diversiteit aan schoonmaakdiensten

Als allround schoonmaakbedrijf heeft SMB Willems logischerwijs het nodige te bieden aan ondernemers, overheden en particulieren in Barneveld en omgeving. Om het voor u overzichtelijk te maken verdelen we onze diensten graag voor u onder in de volgende drie categorie├źn:

  • Gevel- en glasonderhoud: te denken valt aan glasbewassing, maar ook aan gevel- en dakgootreiniging.
  • Specialistische reiniging, zoals het verwijderen van kauwgom, een trappenhuisreiniging, een plafondreiniging en een nauwgezette schoonmaak na een ontruiming.
  • Onderhoudsservice: hieronder vallen onder meer het verwijderen en afvoeren van afval, het installeren van een keukenblok of het smetteloos uitvoeren van schilderwerk.

Kwaliteit met oog voor mens en maatschappij

SMB Willems staat tot ver buiten Barneveld bekend als veel meer dan een schoonmaakbedrijf. Op het gebied van menselijkheid zetten we ons namelijk ook altijd actief in. Tegelijkertijd houden we de kwaliteit van onze werkzaamheden op het hoogste niveau. Hieronder leest u van welke facetten u profiteert bij het inschakelen van SMB Willems:

  • SMB Willems beschikt over een innovatief milieumanagementsysteem. Hiermee beperken we de ecologische voetafdruk bij onze werkzaamheden tot een minimum.
  • Het menselijke aspect krijgt bij ons ├ęcht aandacht. Zo bieden we mensen met beperkingen kansen en ondersteunen verschillende maatschappelijke projecten.
  • Werkend volgens het MVO-principe (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).
  • We zijn aangesloten bij een meertal aan brancheorganisaties voor schoonmaakbedrijven: OSB, VSR en het RAS.
  • In het bezit van een veelheid aan keurmerken, waaronder het OSB-keurmerk. Verder conformeren we ons aan de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Neem contact op met ons schoonmaakbedrijf

Heeft u in of in de omgeving van Barneveld een opdracht die valt onder specialistische reiniging? Of heeft u een klus met betrekking tot gebouwenonderhoud? Als u interesse heeft in de werkwijze en tarieven die SMB Willems hanteert, neem dan gerust contact met ons op. U kunt bellen naar 026-3891119 of een e-mail sturen naar info@smbwillems.nl. Vervolgens verstrekken we u zo snel mogelijk meer informatie over de betreffende specialistische reiniging. U zult geen spijt heeft van het inzetten van ons schoonmaakbedrijf in Barneveld.

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.