Ga voor ons schoonmaakbedrijf in Apeldoorn

Heeft u de hulp nodig van een schoonmaakbedrijf in Apeldoorn? Dan zit u goed bij SMB Willems. Wij hebben meer dan 40 jaar kennis en ervaring. Daardoor weten we precies waar we op moeten letten bij het reinigen van onder meer een bedrijfspand, schoolgebouw of kinderdagverblijf. Maar ons schoonmaakbedrijf heeft u meer dan dat te bieden in Apeldoorn. Onze betrokken en flexibele organisatie kan u een totaalpakket aan schoonmaakdiensten leveren: van glas- en gevelonderhoud tot trappenhuisreiniging en tuinonderhoud. Wat kunnen wij voor u doen?

Ons aanbod in Apeldoorn

Wij hebben door de jaren heen geleerd dat onze opdrachtgevers behoefte hebben aan diverse diensten. Dat is voor iedereen een win-winsituatie. Zij hoeven dan geen ander schoonmaakbedrijf in te schakelen, en kunnen tegelijkertijd profiteren van het vakmanschap van hun eigen schoonmakers in Apeldoorn. Daarnaast kunnen wij u hierdoor een totaalpakket aanbieden, waardoor we u volledig kunnen ontzorgen. U vindt bij ons schoonmaakbedrijf onder meer het volgende:

  • Onderhoudsservice, onder meer het afvoeren van afval, het uitvoeren van schilderwerk of het plaatsen van een keukenblok
  • Specialistische reiniging, denk hierbij aan het verwijderen van kauwgom, de schoonmaak van vloeren en plafond
  • Glas- en gevelonderhoud, niet alleen glasbewassing en het verwijderen van graffiti, maar ook de reiniging van gevel en dakgoot

Dit zijn slechts enkele diensten die wij u bieden als schoonmaakbedrijf in Apeldoorn. Wilt u hier meer over weten, dan kunt u contact met ons opnemen. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Verantwoord voor mens en milieu

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat centraal bij ons schoonmaakbedrijf. Wij proberen dan ook de belasting op het milieu zo laag mogelijk te houden in Apeldoorn. Met ons milieumanagementsysteem proberen we zo goed mogelijk inzicht te krijgen in onze milieuprestaties. We gebruiken waar mogelijk milieuvriendelijke producten en scheiden afval. Daarnaast biedt ons schoonmaakbedrijf plek voor mensen met een beperking. Wij begeleiden hen en bieden ze een veilige werkplek. Tevens ondersteunen we maatschappelijke projecten als Stichting Gaandeweg en Social Return.

Schoonmaakbedrijf Apeldoorn

Wilt u ons inschakelen?

Heeft u interesse in de diensten van ons bedrijf op het gebied van schoonmaakonderhoud? Of wilt u dat we u helpen met ontruimingen en het leeg opleveren van een woning? Dan vertellen medewerkers van ons schoonmaakbedrijf hoe wij u in Apeldoorn kunnen helpen. Wanneer u ons persoonlijk wilt spreken, dan kunt u bellen naar 026-3891119. U mag ons ook een e-mail sturen via info@smbwillems.nl of u kunt een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Of het nu gaat om onze onderhoudsservice of trappenhuisreiniging, wij zijn uw beste schoonmaakbedrijf in Apeldoorn.

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.