Onze collega Angela maakt voor SMB Willems schoon op één van de locaties van kinderopvangorganisatie SKAR. Daarnaast is Angela vrijwilliger in het woonzorgcentrum Drie Gasthuizen in Arnhem. Daar ontmoette zij twee dames die graag nog eens op een kinderdagverblijf wilden meelopen. Eén en één was al snel twee voor Angela en ze bezorgde hen een gezellige ochtend bij kinderopvang De Toffe Peer van SKAR.

Mevrouw Arends en mevrouw Prins wonen in het woonzorgcentrum Drie Gasthuizen. Onze collega Angela is als vrijwilliger bij het woonzorgcentrum betrokken. Toen zij hoorde dat deze dames op leeftijd nog zo graag eens iets met kinderen wilden doen, hoefde Angela niet lang na te denken! Zij is zelf gaan regelen dat ze de dames een ochtend mee kon nemen naar een kinderdagverblijf.

Droom waarmaken

Angela werkt voor SMB Willems op een kinderdagverblijf van SKAR. Ze vroeg directeur Tim de Jong om hulp om de droom voor mevrouw Arends en Prins waar te maken. Na contact met SKAR bleken de dames meer dan welkom op kinderdagverblijf De Toffe Peer.

Warm welkom

Het uitbureau van woonzorgcentrum Drie Gasthuizen heeft een taxibus naar het kinderdagverblijf geregeld. Angela is zelf meegegaan als begeleider. Het drietal werd hartelijk ontvangen door Jenny de Faber, teamleider van De Toffe Peer. Mevrouw Arends en Prins hebben een gezellig ochtend gehad tussen de kinderen.

Namens SMB Willems bedanken we vooral Angela voor het realiseren van dit mooie initiatief. En ook SKAR en woonzorgcentrum Drie Gasthuizen hartelijk dank voor de samenwerking voor dit goede doel!

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.