Uw schoonmaakbedrijf in Andelst

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Andelst voor hulp bij trappenhuisreiniging? SMB Willems beschikt over ruim 45 jaar ervaring en kan u op dit vlak uitstekend van dienst zijn. U kunt bij ons terecht voor schoonmaakonderhoud, maar wij kunnen u ook met diverse andere werkzaamheden van dienst zijn in Andelst. Zo helpen wij u ook graag bij het schoonmaken van uw gevel en ramen. Waarmee kan ons schoonmaakbedrijf u helpen?

Schoonmaakbedrijf Andelst

Wie kunnen er bij ons terecht?

Doordat wij als schoonmaakbedrijf over meer dan 45 jaar kennis en ervaring beschikken, kunnen wij schoonmaakwerkzaamheden voor verschillende sectoren verzorgen in Andelst. Een paar branches waarin wij werkzaam zijn, zijn:

  • De bouw, bijvoorbeeld schoonmaak, glasbewassing en specialistische reiniging
  • Kantoren, zoals schoonmaakonderhoud, maar ook glas- en gevelonderhoud
  • Woningcorporaties, onder meer trappenhuisreiniging en het wassen van ramen
  • Automotive, denk aan het onderhoud van vloeren en het schoonmaken van showrooms
  • De detailhandel, bijvoorbeeld het verwijderen van graffiti of kauwgom

Wij doen meer

U kunt uiteraard ons schoonmaakbedrijf in Andelst inschakelen voor schoonmaakonderhoud, maar u kunt ons ook inschakelen voor andere vormen van dienstverlening. Ons schoonmaakbedrijf kan u bijvoorbeeld helpen bij ontruimingen of het bestrijden van ongedierte. De medewerkers van ons bedrijf in Andelst hebben kennis van zaken en weten precies wat te doen in beide situaties. Ook is ons schoonmaakbedrijf het adres in Andelst voor huismeessterservice. Onze huismeesters kunt u ook inzetten voor facilitaire werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het verwijderen van grofvuil, het afhandelen van storingen en het repareren van kleine gebreken. In overleg is er heel veel mogelijk.

Heeft u nog een vraag?

Wilt u graag meer weten over onze onderhoudsservice? Of heeft u nog andere vragen voor ons schoonmaakbedrijf? Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze mogelijkheden in Andelst. Neemt u hiervoor contact op met ons door  te bellen naar 026-3891119. Heeft u een vraag die minder dringend is? Dan kunt u ook het contactformulier op onze website invullen of een e-mail naar info@smbwillems.nl sturen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een antwoord op uw vraag van ons. Waarvoor wilt u ons schoonmaakbedrijf in Andelst inschakelen?

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.