Maandag 7 april jl. om 16.00 uur heeft de jury van De Beste Schoonmaker 2014 de eerste twee finalisten bekend gemaakt. Eén van die finalisten is onze medewerker Almir Skrijelj die voor ons werkzaam is bij Parkeerbedrijf Arnhem.

Almir zorgt bij Gemeente Arnhem al ruim 12 jaar voor een schone en frisse parkeergarage en doet dit met een flinke dosis inzet en enthousiasme.

De werkzaamheden van Almir zijn zeer divers en bestaan uit machinaal schrobzuigen, machinaal vegen, hogedruk reiniging, glasbewassing, trappenhuisreiniging en liftreiniging. De helft van zijn tijd werkt Almir met de Nilfisk CS7000 hybride combinatiemachine, wat hij als geen ander kan en waarop hij bijzonder trots is.

Het nieuwe stationsgebied Arnhem, waar Parkeergarage Centraal onderdeel van is, is als sinds 1997 in aanbouw. Een gedeelte van de parkeergarage is nog steeds niet overdekt, wat maakt dat bij regenachtig weer het water letterlijk met bakken naar beneden komt de parkeergarage in. Het schoonmaken van parkeergarage Centraal is daarom vaak een ondankbare taak, maar Almir weet hier goed mee om te gaan. Bij wateroverlast in de garage toont hij zijn flexibiliteit en is het beperken van wateroverlast voor bezoekers zijn eerste prioriteit en dat al 12 jaar lang! Wij vinden dat echt uitzonderlijk en hebben daarom gemeend van onze ondergrondse medewerker een zichtbare held te maken en hem te nomineren voor de Beste Schoonmaker van het jaar 2014!

Eind april vindt het werkbezoek van de jury plaats. Na afloop van dit werkbezoek door de jury vindt een gezamenlijke evaluatie met het gehele juryteam plaats. Tijdens de speciale bijeenkomst op donderdag 8 mei om 14.00 uur tijdens de ISSA/INTERCLEAN Amsterdam worden de vijf finalisten voor Nederland en de vijf voor België bekendgemaakt. Wie met de titel De Beste Schoonmaker 2014 naar huis gaat, wordt op woensdag 11 juni tijdens het grote finalefeest bekendgemaakt.