Presentatie

SMB Willlems heeft brancheopleidingsinstuut SVS opdracht gegeven om voor 8 medewerkers de training Hospitality te verzorgen. Het betreft medewerkers die worden ingezet voor het reguliere schoonmaakonderhoud van algemene ruimten en het mutatie schoonmaakonderhoud van studentenkamers en gemeenschappelijke ruimten van twee grote studentenhuisvesters in Nijmegen en Wageningen.

Het schoonmaakbedrijf uit Arnhem is specialist in trappenhuisreiniging voor woningcorporaties, waaronder studentenhuisvesters. Bij de studentenhuisvesting wordt naast goede en betaalbare huisvesting meer ingezet op service en gastvrijheid. SMB Willems speelt hier op in door de implementatie van een eigen plan van aanpak, waarbij een training Hospitality één van de onderdelen is. Door de training leren de medewerkers gastvrijer te functioneren en leren zij meer over de toegevoegde waarde van gastvrijheid. Met de training verwacht het bedrijf haar dienstverlening voor studentenhuisvesters te optimaliseren en in te kunnen spelen op de toenemende vraag naar een hospitality factor in deze sector.

De missie van SMB Willems is dat zij medewerkers een toekomst wil bieden in een inspirerende omgeving. De grote diversiteit aan afwisselende werkzaamheden en opleidingen leveren hier een belangrijke bijdrage aan. Om die reden investeert SMB Willems in het opleiden van haar medewerkers en streeft zij naar een zo hoog mogelijk percentage opgeleide medewerkers. Op basis van het huidige aantal medewerkers behoort het bedrijf zelfs tot de 10 grootste opleiders in Nederland in de schoonmaakbranche.

De medewerkers van SMB Willems hebben de training Hospitality op 24 februari jl. met goed gevolg afgelegd op de inspirerende locatie Golfbaan Landgoed Welderen.

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.