Jaarlijks doen wij een klanttevredenheidsonderzoek onder al onze opdrachtgevers. Ook dit jaar zijn onze opdrachtgevers uitgenodigd om deel te nemen aan dit onderzoek. De respons op het klanttevredenheidsonderzoek bedraagt 65%.

93% van onze opdrachtgevers heeft aangegeven tevreden te zijn over de dienstverlening. Het meest tevreden zijn zij over de kwaliteit en flexibiliteit van onze dienstverlening. Ook geven veel opdrachtgevers aan tevreden te zijn over onze klantvriendelijkheid. Het nakomen van onze afspraken is iets wat wij belangrijk vinden, ruim 85% van de deelnemers geeft aan dat wij onze afspraken goed nakomen. Tot slot beveelt ruim 80% van onze opdrachtgevers ons aan bij relaties of bekenden, bedankt hiervoor!

Wij bedanken alle deelnemers van dit onderzoek voor hun waardevolle bijdrage. Ook met de opmerkingen en suggesties gaan wij aan de slag. De resultaten worden geanalyseerd en gebruikt om onze dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. Om onze dankbaarheid te tonen wordt er ieder jaar een mooie prijs verloot onder alle deelnemers. Dit jaar is een Dyson stofzuiger verloot. Harry Davelaar, senior medewerker gebouwenmanagement bij gemeente Voorst, heeft dit jaar gewonnen. Namens SMB Willems wensen wij hem veel plezier en vooral ook veel gemak met deze prijs.

Ook bedanken wij al onze medewerkers voor het mooie resultaat!

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.