Uw beste keuze in Eindhoven

Wanneer u hulp zoekt bij glasbewassing of specialistische reiniging van de vloeren in uw bedrijf(spand), dan zijn wij uw beste keuze voor een schoonmaakbedrijf in Eindhoven. SMB Willems heeft niet alleen 40 jaar aan kennis en ervaring in huis. Ons personeel is ook zeer goed opgeleid. Iedereen krijgt vooraf een interne instructie en volgt daarna een door onze branchevereniging erkende training. Daardoor kan ons schoonmaakbedrijf efficiënt werken, waardoor we in een mum van tijd zorgen voor een vlekkeloos schoon interieur in Eindhoven. Ontdek het zelf!

Diensten van ons schoonmaakbedrijf

Wij merken dat opdrachtgevers ons steeds vaker vroegen of we bijvoorbeeld deuren konden afhangen, lampen konden vervangen of de ramen konden wassen. Hoewel dat in eerste instantie niet tot de werkzaamheden van ons schoonmaakbedrijf behoorde, hebben we inmiddels ons dienstenpakket uitgebreid. Zo kunnen we u altijd helpen en hoeft u geen ander schoonmaakbedrijf uit Eindhoven in te schakelen. U kunt rekenen op uw vertrouwde schoonmakers voor onder meer:

 • Ongediertebestrijding
 • Trappenhuisreiniging
 • Ontruimingen (volledig of deels)
 • Glas- en gevelonderhoud
 • Onderhoudsservice
 • Specialistische reiniging
 • Interieurverzorging

Dit is slechts een indicatie van wat wij voor u kunnen doen in Eindhoven. Wanneer u meer wilt weten hierover, dan kunt u contact met ons opnemen om dit te bespreken met onze medewerkers.

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Flexibel en betrouwbaar

Voor ons is het vanzelfsprekend om met u mee te denken. Wilt u dat we wekelijks langskomen voor trappenhuisreiniging en eens in de drie maanden voor glas- en gevelonderhoud? Dan is dat geen enkel probleem voor ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven. Of heeft u onverwachts een piekmoment in uw organisatie en wilt u dat alles in orde is voor een belangrijk evenement? Dan komen we graag langs voor extra schoonmaakonderhoud. Kortom, wij zijn flexibel en vinden dit heel normaal in Eindhoven. Maar dat is niet het enige:

 • Wij hanteren zeer aantrekkelijke prijzen in de regio Eindhoven. Vooraf ontvangt u altijd een duidelijke offerte, zodat u precies weet wat u van ons mag verwachten.
 • Doordat we aangesloten zijn bij diverse brancheorganisaties (Schoonmakend Nederland, VSR en het RAS) kunnen we onze kwaliteit waarborgen. Tevens beschikken we over de keurmerken ISO 9001, ISO 14001 en VCA.
 • Mens en milieu zijn voor ons schoonmaakbedrijf belangrijk. Daarom scheiden we afval en gebruiken we milieuvriendelijke producten. Ook bieden we plek aan kwetsbare groepen mensen, die bij ons van harte welkom zijn en volledig meedraaien in onze teams.
 • Al onze 400 personeelsleden zijn intern opgeleid en hebben nadien nog een door de RAS erkende opleiding gevolgd.
 • U vindt bij ons schoonmaakbedrijf een totaalpakket aan diensten en aanvullende dienstverlening, zoals ontruimingen.

Heeft u interesse in bovenstaande diensten? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor een offerte of meer informatie: 026-3891119 of info@smbwillems.nl. Wij staan als schoonmaakbedrijf in Eindhoven voor u klaar!

MEER INFORMATIE?  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.